Werkjas kopen en bedrukken

Wil jij een werkjas bedrukken? Ben jij op zoek naar een bedrijf die dat voor jou kan uitvoeren? Zoek dan niet verder, Bols Teamwear kan namelijk alles leveren wat jij zoekt.

Bols Teamwear is dé specialist van Nederland op gebied van teamkleding. Daarnaast bedrukken wij de kleding zelf in onze eigen drukkerij. Wij bieden dus beide; de werkjassen en het bedrukken!

In dit blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn op gebied van werkjassen, hoe wij deze bedrukken en waar je de jassen kunt bestellen.

werkjas kopen

Teamkleding voor bedrijven

Teamkleding is een verzamelnaam voor alle kleding dat gedragen wordt door sporters, medewerkers of vrijwilligers in een team. Een tenue bij handballers, wielrenners of voetballers kun je dus als teamkleding zien, maar ook een uniform bij overheidsambtenaren of bedrijfskleding van een productiebedrijf.

De mogelijkheden voor teamkleding zijn dan ook bijna onuitputtelijk. Wat je ook nodig denkt te hebben als kleding voor jouw bedrijf, het kan geleverd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan overalls, T-shirts, beschermende schoenen, werksweaters, werkkleding voor de bouw en hovenierskleding. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wat werkjassen betreft is er ook heel veel mogelijk.

Verschillende werkjassen

Een werkjas is allang niet meer zo’n oude blauwe overall die je duiven melkende opa droeg. Er zijn veel verschillende beroepsgroepen die vooral buiten uitgevoerd worden. Vanwege het verschil in werk heb je daar natuurlijk ook verschillende kleding bij nodig.

Je kunt je voorstellen dat een reisbegeleider een hele andere jas nodig heeft dan een bouwvakker of een stratenmaker. Daarom bestaat er niet één type werkjas meer. De volgende jassen zijn zeer geschikt als werkjas:

Softshell jack

Een softshell jack is een zeer aangename jas om te dragen, het biedt veel draagcomfort vanwege de zachte stof. Daarnaast is een softshell jas waterafstotend, winddicht en het ademt goed. Dit soort werkjassen is dan ook zeer geschikt voor actieve beroepen in de buitenlucht zoals stratenmakers, bouwvakkers, hoveniers etc.

Hardshelljassen en regenjassen

Werken jouw medewerkers vaak in slechte omstandigheden buiten? Dan doe je er goed aan om hardshelljassen of regenjassen voor hun aan te schaffen. Hardshelljassen zijn niet alleen warm, maar ook volledig waterdicht (ook in harde regen) en houden wind geheel tegen. Hierdoor raken je medewerkers niet onderkoeld waar uitval door ziekte kan ontstaan.

Puffer jackets en winterjassen

Heb je een reisorganisatie die vaak naar koude (ski) gebieden gaat? Dan kun je het best kiezen voor echte skiwinterjassen, outdoor jassen of zogenaamde puffer jackets. Deze zijn allen gevoerd waardoor ze goed geschikt zijn voor lage temperaturen en koude omstandigheden.

Fleece jassen

Wat is er comfortabeler dan een fleecejas? Heerlijk zacht en warm en bovendien heel flexibel. Je bergt de jas makkelijk op als je deze even niet nodig hebt en je trekt het zo weer aan. Fleecejassen worden vaak gebruikt door bedrijven tijdens droog maar kil weer. Een dunne maar warme werkjas waarin je makkelijk kunt bewegen is dan ideaal.

Werkjas bedrukken

Hebben we je kunnen helpen om de juiste keus te maken voor werkjassen voor je werknemers? Wij kunnen deze ook voor je bedrukken met de naam of de logo van het bedrijf. Dit voeren we uit in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel werken en leveren.

Doe je bestelling via het offerteformulier op onze website. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl