Werkjas met logo

Een werkjas met logo, ben je daarnaar op zoek? Wil je deze bestellen voor een bedrijf of instelling (bijvoorbeeld overheid)? Bij Bols Teamwear kun je allerlei soorten kleding bestellen, dus ook werkjassen.

In dit blog kun je lezen wat voor mogelijkheden Bols Teamwear je allemaal kan bieden. Want wat wordt er bijvoorbeeld verstaan onder werkjassen?

werkjas met logo

Wat is een werkjas?

De meeste mensen zullen denken aan een soort overall voor een productiemedewerker wanneer ze denken aan een werkjas. Zo’n jas die je vader aandeed als hij aan de slag ging in de schuur. Natuurlijk kun je een overall als een werkjas zien, maar eigenlijk zijn alle jassen die gedragen worden tijdens een professionele functie een werkjas.

Voor een hovenier kan dit bijvoorbeeld een fleecejas zijn, heerlijk warm, ademend en flexibel, ideaal om in te werken. Een medewerker van Rijkswaterstaat zou een all-season jas als werkjas kunnen dragen en een opzichter in de bouw misschien een softshell jack. Al deze voorbeelden kun je zien als werkjassen, bovendien zijn deze allen te bedrukken met een logo.

Waar kan ik een werkjas met logo laten maken?

Als je een logo op je werkjas wilt, dan kun je die erop laten drukken. In de meeste gevallen kiezen bedrijven ervoor om grote orders te plaatsen bij een leverancier voor kleding. Daarna zoeken ze een drukker om het logo van het bedrijf of de instelling erop te laten drukken. De meeste kledingleveranciers besteden dit uit.

Het is echter veel voordeliger als je een leverancier vindt die beide opdrachten zelf kan uitvoeren. Bols Teamwear beheert een eigen drukkerij. Hierdoor worden de lijnen heel kort gehouden en kunnen we snel leveren. Bovendien rekenen we hierdoor een scherp tarief.

Teamkleding in de breedste zin van het woord

Ben je op zoek naar een bedrijf dat werkjassen met logo’s kan leveren? Zoek dan niet verder, Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear. Wat voor soort werkjas met logo je ook zoekt voor het bedrijf, wij kunnen alle soorten jassen leveren en bedrukken. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit veel verschillende merken.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Als iets onduidelijk is dan kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN