Werkkleding voor hoveniersbedrijven

Werkkleding voor een hovenier; ben je daar naar op zoek? Heb je dat nodig voor een heel hoveniersbedrijf? Bestel het dan bij Bols Teamwear!

Wij zijn een specialist in teamkleding voor verenigingen en werkkleding voor bedrijven.

In dit blog kun je lezen wat voor werkkleding het meest geschikt is voor een hovenier.

werkkleding hoveniersbedrijven

Werkbroek voor hovenier

Hoveniers zijn harde werkers die meestal in de buitenlucht hun werk doen. Het is daarom belangrijk dat de kleding die ze dragen geschikt is voor hun werk. De werkkleding moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen; het moet bescherming bieden tegen de weersomstandigheden, de kleding mag niet belemmeren in bewegingsvrijheid en de kleding moet tegelijkertijd duurzaam en sterk zijn.

Dat geldt zeker voor de werkbroek, deze heeft tijdens het werk namelijk veel te verduren. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel goede werkbroeken van verschillende merken. Broeken die sterk zijn, maar die tevens comfortabel zitten. Bovendien zitten er veel zakken in om spullen in te kunnen doen.

Een hovenier doet vaak werk op zijn knieën. Beschermers voor de knieën zijn daarom geen overbodige luxe. Er bestaan ook werkbroeken die speciale zakken op de knieën hebben waar deze beschermers inpassen.

Shirts of onderkleding

Een hovenier heeft verschillende shirts nodig om in te werken. Het weer is namelijk nogal veranderlijk. In warm weer is het heerlijk om in een T-shirt te werken. Deze kun je het best van synthetisch materiaal bestellen, dit materiaal ademt namelijk beter dan katoen.

Het T-shirt kun je natuurlijk ook aantrekken onder een jas. In echt koud weer is het echter beter om te kiezen voor een speciaal thermoshirt. Dit soort shirts houden je heel goed warm tijdens koudere dagen. Je kunt deze thermoshirts bestellen met lange of korte mouwen.

Bovenkleding voor hovenier

Wat jassen betreft is de softshell jas zeer geschikt als werkkleding voor de hovenier. Een softshell jas is gemaakt van heel licht en flexibel materiaal, waardoor het zeer comfortabel draagt. Je merkt bijna niet dat je het aan hebt, terwijl het wel kou, wind en regen tegenhoudt. Voor echte koude temperaturen kun je beter kiezen voor een hardshelljas. Deze zijn geheel water- en winddicht en bovendien gevoerd.

Voor mooiere omstandigheden zou je ook kunnen kiezen voor sweaters of hoodies. Deze kun je ook heel goed laten bedrukken met naam of logo van het hoveniersbedrijf. Zo zorg je voor meer naamsbekendheid. Sommige bedrijven kiezen voor fleecejacks, deze zijn weer zeer geschikt tijdens koudere dagen in de tuin.

Werkkleding voor hoveniers

Een hovenier heeft niet alleen goede werkkleding nodig, ook accessoires zijn onmisbaar. Je kunt daarbij denken aan handschoenen, werkschoenen of laarzen. Bols Teamwear kan alle werkkleding voor hoveniers leveren. Ben jij op zoek naar geschikte hovenierskleding? Bestel deze dan bij Bols Teamwear.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het leveren en bedrukken van teamkleding en bedrijfskleding. Weet je precies wat voor kleding je nodig hebt? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vul dan het offerteformulier in op onze website!

Voor vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN