Werkkleding kopen

Wil je werkkleding kopen? Het is belangrijk om goede werkkleding te dragen. Hierdoor worden medewerkers beschermd tegen werk- en weersomstandigheden.

Werkkleding moet bovendien voldoende bewegingsvrijheid geven om comfortabel in te kunnen werken. De medewerker moet optimaal kunnen functioneren, dan is werkkleding pas echt geschikt.

In dit blog kun je lezen wat voor werkkleding er bestaat en waar je deze kunt kopen.

werkkleding kopen

Werkkleding op het bovenlichaam

Voor het bovenlichaam bestaan er veel verschillende soorten werkkleding. Tijdens warme dagen heb je voldoende aan en T-shirt of polo, voor milde dagen voeg je daar een sweater, trui, hoodie of overhemd aan toe en op koude dagen natuurlijk een geschikte jas. Voor elke omstandigheid bestaat geschikte werkkleding. We geven enkele voorbeelden:

Softshell jas: zeer geschikt voor werk tijdens milde tot koudere temperaturen. Softshell is een zacht en flexibel materiaal, dat bovendien wind en regen tegenhoudt. Daarnaast is de stof goed ademend, waardoor je niet snel gaat zweten in de jas. Bouwbedrijven maken vaak gebruik van dit soort werkjassen, omdat ze ook heel stevig zijn en voldoende zakken bevatten voor gereedschap en dergelijke.

Werkjassen: Dit is een volledig waterafstotend en winddichte jas. Vaak voorzien van een voering dat uit de jas genomen kan worden. Een sterke en slijtvaste jas dat tijdens alle weersomstandigheden de werknemers goed beschermd.

Sweaters of hoodies: Heerlijk om te dragen tijdens droge en milde dagen. Een sweater of hoodie trek je snel even aan of juist uit als de omstandigheden veranderen. Bovendien zeer geschikt om te laten bedrukken met de naam van het bedrijf!

Polo of shirt: Twijfel je of je een polo of shirt voor de werknemers wilt aanschaffen? Polo’s zijn wat luxer en netter, T-shirts of shirts zijn wat meer geschikt om zwaarder werk in te doen. Dat kan je helpen bij het maken van je keus.

Verschillende werkbroeken

Onmisbaar als werkkleding is een goede werkbroek. Voor veel werkzaamheden geldt dat deze voldoende zakken moet bevatten om spullen in mee te dragen. Daarnaast moet de broek stevig zijn, zonder je bewegingsvrijheid te belemmeren. Tijdens bepaalde werkzaamheden gaan medewerkers nog wel eens op de knieën, daarom moet de broek verstevigd zijn op deze delen. Er bestaan zelfs werkbroeken die speciale vakken hebben waar kniebeschermers in gestopt kunnen worden.

Een lange broek kan op sommige warme dagen een belemmering zijn, daarom bestaan er ook korte werkbroeken. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt en zitten vrijwel net zo comfortabel. Wil je dat je medewerkers er casual bij lopen? Dan zou je kunnen kiezen voor werkspijkerbroeken. Deze hebben dezelfde functionaliteit als werkbroeken, maar zijn van jeansstof gemaakt. Zoals bekend is jeansstof een zeer sterk en duurzaam materiaal. Het is zelfs ontworpen om lang mee te gaan, dus waarom niet gebruiken als werkbroek?

Overalls en regenkleding

Een overall wordt vooral gebruikt om vuil tegen te houden. Voor zwaar werk is de overall daarom zeer geschikt. Je kunt dan denken aan monteurs, fabrieksmedewerkers of arbeiders in de land- en tuinbouw. Een overall is gemaakt van stevig materiaal en gaat daardoor lang mee. Er zitten voldoende zakken in voor gereedschappen. Voor het comfort zitten er plooien in de rug en elastiek op bepaalde punten.

Tijdens natte weersomstandigheden is goede regenkleding onmisbaar in veel vakgebieden. Nat worden betekent afkoelen en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Goede regenkleding moet ruim genoeg zijn om over de normale kleding heen te trekken. Daarnaast is het belangrijk dat de medewerkers erin kunnen blijven functioneren.

De regenkleding moet daarom goed ademen, verstelbaar zijn en comfortabel zitten.

Werkkleding kopen

Op zoek naar een bedrijf waar je werkkleding kunt kopen? Zoek niet verder, Bols Teamwear is dan het bedrijf voor jou! Wij kunnen alle soorten werkkleding leveren die jij maar nodig hebt. Bovendien kun je kiezen uit alle mogelijke merken, wij kunnen namelijk alles leveren.

Weet je precies wat voor werkkleding je wilt kopen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Voor eenvoudige vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl