Werkkleding voor de bouw bedrukken

Wil je werkkleding voor de bouw laten bedrukken? Je kunt dan het best op zoek gaan naar één specialist.

Een bedrijf dat goede bouwkleding kan leveren en die het zelf kan bedrukken. Dat levert je namelijk veel voordelen op. Heel veel bedrijven op dat gebied bestaan er niet, gelukkig heb je er maar één nodig.

In dit blog kun je lezen welke bouwkleding het meest geschikt is om te bedrukken. Ook vertellen we je waar je deze kleding met drukken en al kunt bestellen.

werkkleding bouw

Welke bouwkleding is het meest geschikt om te laten bedrukken?

Het bedrukken van kleding heeft meerdere functies. De voornaamste reden om kleding te laten bedrukken is het creëren van naamsbekendheid. Het is een vorm van reclame voor het bedrijf. Het bedrukken kan echter nog een reden hebben; duidelijkheid voor werknemers en bezoekers.

Op een bouwplaats lopen heel wat werknemers rond, vaak van verschillende bedrijven. Hierdoor is niet altijd duidelijk wie iedereen is. Het bedrukken van een verplicht geel hesje met een functienaam als bijvoorbeeld opzichter is dan zeer handig.

In de meeste gevallen zal echter de naam van het bedrijf op de werkkleding voor de bouw worden bedrukt. Je kunt dit het best doen op kleding dat op het bovenlichaam wordt gedragen. Denk dan bijvoorbeeld aan T-shirts, overalls, werksweaters, jassen, hoodies etc.

Werkkleding voor de bouw bedrukken

Ben je op zoek naar werkkleding voor de bouw? Wil je deze ook laten bedrukken? Kies dan voor Bols Teamwear! Wij zijn één van de grootste specialisten van Nederland op gebied van teamkleding en bedrijfskleding. Op dit moment leveren wij kleding aan meer dan 35 verenigingen en maar liefst 250 klanten. Mogen wij jou ook van dienst zijn?

Wij kunnen alle mogelijke bouwkleding leveren, van werkbroeken en T-shirts tot buitenjassen en alles ertussen in. Bovendien kunnen wij deze bedrukken in onze eigen drukkerij. Dit geeft jou vele voordelen: Een enorme keus aan kleding, slechts één contactpersoon, een snelle levering en een voordelige prijs! Wij leveren kleding door heel Nederland, dat kunnen we tevens doen op locatie als je dat wenst.

Wil je een bestelling doen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het offerteformulier in. Voor eenvoudige vragen kun je de chat-functie op de website gebruiken. In andere gevallen mag je ons natuurlijk altijd mailen. Wil je persoonlijk contact en advies?

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl