Werkkleding voor hoveniersbedrijven

Hovenierskleding; heb jij dat nodig voor de medewerkers van je bedrijf? Bols Teamwear levert kleding aan vele verenigingen, bedrijven en andere instellingen.

Wij kunnen in principe alle soorten kleding leveren; sportkleding, uniformen voor overheidsinstellingen en werkkleding voor bijvoorbeeld hoveniers.

In dit blog kun je lezen waarom goede werkkleding heel belangrijk is, welke kleding geschikt is voor hoveniers en waar je deze hovenierskleding kunt bestellen.

werkkleding en bedrijfskleding hoveniers

Waarom is goede werkkleding belangrijk?

Veel ondernemers zien werkkleding als een mooie mogelijkheid om aan reclame te doen voor het bedrijf. Hierdoor kun je naamsbekendheid creëren. Dat is natuurlijk een mooi gevolg, maar dat is slechts één van de voordelen van teamkleding. Optimaal het werk kunnen doen zou natuurlijk op de eerste plaats moeten staan als reden om standaard werkkleding aan je werknemers te verschaffen.

Een brandweerman heeft bijvoorbeeld niet voor niets brandwerende kleding aan. Kleding heeft voor veel beroepen een beschermende functie. Dat geldt ook voor hoveniers, wat soms vrij zwaar werk kan zijn en meestal in de buitenlucht. Hovenierskleding moet daarom aan een aantal eisen voldoen.

Geschikte kleding voor hoveniers

Voor hoveniers is het belangrijk dat kleding niet in de weg zit tijdens werkzaamheden. Daarnaast moet de kleding voldoende beschermen tegen elementen als kou, regen, wind, hitte en felle zon. De kleding dient bovendien sterk te zijn van materiaal, maar niet dusdanig in de weg zitten dat iemand niet kan bewegen.

Geschikte kledingstukken voor hoveniers zijn bijvoorbeeld: Een stevige werkbroek voorzien van veel opbergzakken voor gereedschap, shirts met korte en lange mouwen, beschermende werkschoenen, handschoenen, een softshell jas voor milde temperaturen en een hardshell jas voor koude dagen of regenachtige dagen.

Niet alleen de kledingstukken die je kiest zijn belangrijk, maar ook het materiaal waarvan deze gemaakt zijn. Laten we als voorbeeld een T-shirt nemen, veel bedrijven bestellen deze voor hun werknemers en laten er een logo of naam van het bedrijf op zetten. Maar hebben ze ook nagedacht over het materiaal van het shirt?

Hoveniers werken hard, er wordt daardoor gezweet. Katoen is een prachtig materiaal, maar het ademt niet en blijft lang nat als je zweet. Dit is niet alleen onaangenaam tijdens het werk, het kan er ook voor zorgen dat iemand afkoelt. T-shirts van synthetische vezels zijn dan veel geschikter. Er bestaan zelfs T-shirts die Uv-straling tegenhouden, heel geschikt voor zonnige dagen!

Hovenierskleding bestellen

Op zoek naar goede hovenierskleding? Zoek niet verder, Bols Teamwear levert het voor je. Wij kunnen alles leveren wat jouw bedrijf nodig heeft, van welk merk dan ook. Ons bedrijf bestaat al vele jaren, meer dan 35 verenigingen en maar liefst 250 klanten bestellen hun kleding bij ons.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vul dan het offerteformulier in. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie op onze website.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl