Werkoverall bestellen en bedrukken

Een overall bedrukken, daar kiezen steeds meer bedrijven voor.

Vroeger werkten medewerkers van de meeste bedrijven in een eigen overall. Dan zag de werkvloer eruit als een allegaartje aan kleding. De ene droeg een blauwe overall, een ander een rode en alle mogelijke combinaties daarvan door elkaar. Dat is tegenwoordig verleden tijd. Op de meeste werkvloeren lopen de medewerkers nu in dezelfde nette overalls, vaak ook nog voorzien van bedrijfsnaam en/of logo.

Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Dan is dit blog speciaal voor jou. Hierin lees je waarom teamkleding zoals overalls een goed keus is, hoe het bedrukken werkt en waar je de overalls kunt bestellen.

overall bedrukken

Is een overall ook teamkleding?

Ken je de term teamkleding? Je kunt teamkleding zien als alle mogelijke kleding dat gedragen wordt door meerdere mensen in een groep met hetzelfde doel, dezelfde werkgever of dezelfde taak. Als voorbeeld noemen we dan sportteams, productiemedewerkers, kassières, baliemedewerkers, overheidsambtenaren, vrijwilligers etc.

Dat sporters in een team hetzelfde tenue dragen dat is logisch, dat heeft een functioneel doel namelijk herkenbaarheid. Maar herkenbaarheid is ook heel aantrekkelijk voor het bedrijfsleven. Je zorgt er namelijk voor dat buitenstaanders jouw medewerkers en dus jouw bedrijf eerder gaan herkennen. Herkennen staat voor vertrouwen, dat is wat je nodig hebt om klanten te werven. Daarnaast staat het heel professioneel als al jouw medewerkers in dezelfde kleding lopen.

Een overall bedrukken; kan dat?

In principe kan alle kleding bedrukt worden. Er wordt echter meestal gekozen om kledingstukken te bedrukken die op het bovenlichaam worden gedragen. Dan is hetgeen wat gedrukt staat namelijk het best leesbaar. Voor een overall betekent dit dat je deze het best kunt laten bedrukken op de rug of op de borst. Een logo op de borst en de naam van het bedrijf op de rug is een hele goede manier om herkenbaarheid te realiseren.

Je ziet dit vaak terug bij bijvoorbeeld monteurs in een garage, een onderhoudsteam van een bedrijf of productiemedewerkers in een fabriek.

Overalls bestellen en laten bedrukken

In dit blog heb je kunnen lezen dat een overall bedrukken een hele goede keus kan zijn voor jouw bedrijf. Bij Bols Teamwear kun je verschillende soorten overalls bestellen. Wij kunnen in principe elk kledingmerk leveren. Het bedrukken van de overalls voeren wij zelf uit in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij onze opdrachten snel leveren, daarnaast geeft het jou het voordeel van een scherpe prijs.

Bols Teamwear levert teamkleding door heel Nederland. Vele verenigingen en klanten bestellen hun kleding bij ons. Sluit je daarbij aan!

Je kunt je wensen kenbaar maken door het offerteformulier op onze website in te vullen. Is iets niet duidelijk? Maak dan gebruik van de handige chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl