Werkshirts voor de bouwsector

Werkshirts voor de bouw; ben jij daar naar op zoek voor je bedrijf? Je zult je medewerkers heel blij maken als je hiervoor een specialist inschakelt. Er bestaat namelijk niet één bepaald werkshirt dat voor alle omstandigheden werkt. Jouw medewerkers, die verdienen natuurlijk wel de beste kleding!

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear, teamkleding en werkkleding. Wij leveren kleding aan maar liefst 250 verschillende klanten. In dit blog kun je lezen wat voor shirts het meest geschikt zijn voor de bouw en hoe je de verschillende shirts bij ons kunt bestellen.

shirts voor de bouw

De verschillende werkshirts voor de bouw

Het lijkt misschien een inkoppertje, maar er bestaat niet één bepaald werkshirt voor de bouw. Soms zou je het wel zeggen, want veel bouwvakkers zie je lopen in een standaard T-shirt met de naam van hun werkgever op de rug of borst. Een bouwvakker werkt echter altijd in verschillende weersomstandigheden, bovendien soms binnen of buiten. Een standaard katoenen T-shirt is niet in alle gevallen de juiste oplossing.

Geschikte werkshirts voor de bouw kunnen zeer verschillend zijn: denk aan; een T-shirt van synthetisch materiaal, een thermoshirt, een hoodie, een sweater of een overhemd met borstzakken.

Shirts voor koude dagen

Tijdens koude dagen is het fijn om een thermoshirt te dragen als kleding onder een jas. Zo’n shirt ademt goed en draagt prettig. Bovendien biedt het voldoende warmte, ademend vermogen en comfort om binnen te dragen. Thermoshirts kun je aanschaffen met lange en korte mouwen.

Andere geschikte kleding voor koudere dagen zijn sweaters, hoodies, overhemden en bijvoorbeeld softshell jassen. Een sweater is erg comfortabel om te dragen. Op droge dagen biedt het bovendien vaak voldoende bescherming tegen kou en het ademt goed. Op milde dagen kan een werkoverhemd heel fijn zijn. Deze zijn vaak voorzien van borstzakken die je kunt gebruiken voor spijkers en dergelijke.

T-shirts voor warme en zonnige dagen

Op zonnige en warme dagen kunnen bouwvakkers het best een T-shirt dragen dat goed ademt. Een katoenen shirt neemt veel zweet op en staat het vocht maar moeilijk af aan de buitenlucht. De medewerker zal daardoor lang in een nat bezweet shirt lopen, dat draagt niet bepaald prettig.

De meest geschikte T-shirts voor bouwvakkers zijn daarom van synthetisch materiaal gemaakt. Dat neemt goed vocht op en het shirt droogt snel. Er bestaan zelfs synthetische T-shirts voor de bouw die Uv-bescherming bieden. Handig om niet te verbranden tijdens het werk!

Werkshirts voor de bouw

Al deze werkshirts voor de bouw kun je bestellen bij Bols Teamwear. Sterker nog; wij leveren alles op gebied van teamkleding! Heb je behalve shirts ook andere kleding nodig? Laat het ons gerust weten.

Wil je een opdracht plaatsen of wil je weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Vul dan het offerteformulier in. Hierin kun je ook aangeven of je een naam, logo of afbeelding wilt laten drukken op de kleding. Zo zorg je namelijk voor herkenbaarheid en naamsbekendheid. Wij bedrukken de kleding in onze eigen drukkerij.

Voor eenvoudige vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl