Werk sweater bedrukken

Werksweaters bedrukken? Kies dan voor Bols Teamwear! Wij leveren al jarenlang bedrijfskleding en teamkleding aan bedrijven, verenigingen, clubs en instellingen. Bovendien kunnen wij alle mogelijke merken leveren. Heb je geen idee voor welk merk je zou willen kiezen of voor welke kleur? Dan komen wij met een voorstel, op onze kennis en smaak kun je immers rekenen.

In dit blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn, welke voordelen Bols Teamwear je kan bieden en hoe je de werksweaters kunt bestellen.

werksweater bedrukken

Wat is een sweater?

Het woord sweater is duidelijk Engels, het wordt ook wel een sweatshirt genoemd. De benaming komt van het gebruik van het kledingstuk. Een sweater werd vroeger namelijk meestal gedragen tijdens het sporten. Werksweaters zijn daarom heel geschikt als kledingstuk voor bedrijven. Er mag ten slotte in gezweet worden. Natuurlijk kan een sweater ook heel goed gedragen worden tijdens rustigere activiteiten. Sweaters zijn in de loop der jaren zeer populair geworden, maar weet jij eigenlijk het verschil tussen een sweater en een trui?

Sweaters hebben lange mouwen, een rode hals en ze worden gemaakt van katoen. De binnenkant van de sweater is gemaakt van molton, dit is ook katoen, maar dan op een bepaalde manier geweven waardoor het zacht aanvoelt.

Truien zijn van verschillende textielsoorten gemaakt, vaak van een combinatie van wol en synthetische materialen. Bovendien worden truien anders geweven, ze zijn echt bedoeld om warmte te bieden. Een sweater kan ook een capuchon hebben, maar dan noemen we dat meestal een hoodie.

Wat voor werksweaters kan ik laten bedrukken?

Een sweatshirt heeft dus altijd bepaalde kenmerken. Wanneer je werksweaters wilt bestellen, dan hoef je eigenlijk alleen maar een keus te maken voor de kleur en het merk. Wat deze factoren betreft zijn er heel veel mogelijkheden. Er bestaan enorm veel merken die sweaters produceren, bovendien maken ze deze in veel verschillende kleuren.

Je kunt de keus laten bepalen door de kleuren die het bedrijf gebruikt. In de meeste gevallen wordt er ook een logo of naam op de werksweater gedrukt. De kleurencombinatie tussen print en sweater is ook belangrijk, let hier ook op. Heb je moeite om de juiste kleur te bepalen? Vraag voorkeuren aan de medewerkers of besteed de opdracht geheel uit aan een specialist zoals Bols Teamwear.

Werksweaters bedrukken

Op zoek naar werksweaters voor een bedrijf? Bestel ze dan bij Bols Teamwear. Wij kunnen alle mogelijke merken sweaters leveren. Bovendien kunnen wij deze bedrukken in onze eigen drukkerij. Dit geeft ons en jou twee belangrijke voordelen: We kunnen snel leveren en we hanteren een scherpe en aantrekkelijke prijs.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vul dan het offerteformulier in! Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de handige chat-functie

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl