Zaalvoetbal kleding voor clubs en teams

Zaalvoetbal teamkleding; heb je dat nodig voor jouw zaalvoetbalvereniging?

Een mooi en krachtig tenue spreekt voor zichzelf, je tegenstander kan er zelfs een beetje door geïntimideerd worden. Maar waar vind je die mooie zaalvoetbal teamkleding en wat voor kleding heb je precies nodig? In dit blog geven we je daar de antwoorden op.

zaalvoetbal kleding

Wat voor teamkleding is nodig voor zaalvoetbal?

Een voetbalteam speelt natuurlijk in voetbalkleding; shirt, sokken en sportbroek. Wanneer het echter gaat om zaalvoetbal, dan heeft de kleding enkele zeer marginale verschillen met kleding voor veldvoetbal. Zaalvoetbal wordt binnen gespeeld, weersomstandigheden spelen dus nooit een rol.

Daarom is het niet nodig om in shirts te spelen die lange mouwen of een isolerende werking hebben. Voor zaalvoetbalshirts is het juist veel aangenamer wanneer deze goed ademen om makkelijk warmte en zweet kwijt te raken.

De basiskleding voor zaalvoetbal bestaat dus uit een keeperstenue en shirts, sokken en sportbroeken voor de rest van het team. Bovendien zou je ervoor kunnen kiezen om sporttassen voor alle spelers te bestellen, eventueel voorzien van hun rugnummer of naam. Wat dacht je ervan om alle coaches te voorzien van T-shirts of polo’s van de zaalvoetbalvereniging?

Teamkleding zaalvoetbal

Op gebied van zaalvoetbal teamkleding kun je kiezen uit verschillende merken. Natuurlijk leveren de grote merken zoals Nike en Adidas kleding hiervoor, maar je kunt ook kiezen voor wat minder bekende merken. Merken zoals Hummel, Erima, Jako en ook zeker Robey produceren kwalitatief zeer goede sportkleding, meestal voor scherpere prijzen dan de bekende grote merken.

Zaalvoetbal teamkleding kopen

Ben jij op zoek naar kleding voor een zaalvoetbalvereniging? Dan ben je bij Intersport Bols Teamwear op het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd op gebied van teamwear, dat houdt in alle soorten kleding voor verenigingen en clubs maar ook gemeenten, bedrijven en instellingen.

Bols Teamwear kan jouw zaalvoetbalvereniging van prachtige teamkleding voorzien. Je kunt zelf een keus maken voor het merk. Je kunt dit eenvoudig online doen, je hoeft dan alleen maar het offerteformulier in te vullen. Tevens zou je de kleding kunnen laten bedrukken met de naam van de sponsor. Je kunt jouw bestelling in één van onze winkels ophalen, maar we kunnen het ook op locatie afleveren. Heb je vragen? Maak dan gebruik van onze handige chat-functie!

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl